Toimijat esittäytyvät

 

KATUTASO 1. krs

 

Valokuvastudio JenniMaria

_1380523 _1380419 (2)

 

”Valokuvastudio JenniMaria tarjoaa vahvalla ja nykyaikaisella ammattitaidolla tämän päivän kuvapalveluita niin yksityisille henkilöille kuin yrityksille. Teen työtä rakkaudella ja intohimolla. Voimauttavan valokuvan menetelmää hyödyntäen olen koonnut Voimaannuttavan päiväkotivalokuvauksen konseptin sekä henkilökohtaisen voimaannuttavan kuvauksen yksityishenkilöille. Menetelmässä tutustutaan pintaa syvemmälle ja kuvattava määrittelee kuinka häntä saa katsoa ja valokuvata. Menetelmä on hellä ja ystävällinen, jolloin kamerakammo ja jännitys kaikkoaa. Tutustu lisää sivuihini ja minulle saa aina soittaa tai viestittää”: Valokuvastudio Jennimaria

 

Lahti Design Center – hosted by LADEC

 

design center design center  2 _1380408 (2) MalskiUusimmat47 MalskiUusimmat50 MalskiUusimmat11

”Lahti Design Center on LADECin toukokuussa 2016 Lahden keskustaan, Malskille, avaama tuotekehitysammattilaisten ja käyttäjien yhteistyön keskus ja Lahen D -käyttäjäpaneelin kotipesä.

Tila on avara, valoisa, sopivan rouhea, yhdessäideointiin innostava ja sijainniltaankin loistava. – Lahti Design Center on kerrassaan erinomainen paikka tuotteiden, palveluiden ja kaupunkiympäristön kehittämiseen liittyvien työpajojen, koulutus- ym. tilaisuuksien järjestämiseen!”   Lahti Design Center

Malski Areena

Malski Areena on vuokrattavissa tilapäisesti erilaisiin tilaisuuksiin: seminaarit, yksityistilaisuudet, työpajat, konsertit ja erilaiset pop-up tapahtumat. Areenalle mahtuu jopa 300 ihmistä, mutta tila toimii myös pienemmälle ryhmälle, koska se on muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Areenan varusteluihin kuuluvat mm. pöydät, tuolit, esiintymislava sekä äänentoisto. Lisäpalveluina voidaan hoitaa esimerkiksi tarjoilu tai erikoisvalaistus. Areena ei ole anniskelualuetta, joten se mahdollistaa yksityistilaisuuksissa omat juomatarjoilut.

Malskiareena 3  Malskiareena 9Malskiareena1 (4)  Malskiareena 11Malskiareena 10  Näyttely 1 Näyttely8

2. KERROS

comalski_logo

”Yhteisölliset, yhteensä noin 200m2, työtilat entisessä Mallasjuoman laboratoriossa käsittävät työhuoneita, kokous- ja neuvottelutiloja, keittiön sekä tilapäisesti ja vakituisesti vuokrattavia työpisteitä. Coworking -tilan palveluihin kuuluvat mm. kopiointipalvelut sekä langaton netti. Kaikki työhuoneet on jo vuokrattu, mutta vapaita työpisteitä löytyy vielä. Kuukausivuokra on 120,00 + alv ja päivävuokra 10,00 + alv. Kokous- ja neuvottelutiloja (”Kirjasto” max 10 hlö ja ”Sali” max 20 hlö) vuokrataan myös erikseen ja niihin voidaan järjestää tarvittaessa kahvitarjoilut. Vuokra, kestosta ja osallistujamäärästä riippuen, alkaen 50,00 + alv/kerta. Pyydä tarjous: info@malski.fi tai tule tutustumaan tiloihin.”

Lisätietoja: isännöitsijä Juhani Vainio, gsm 050 3699 690.

 

comalskimalskilla1-1024x583 comalski-neuvottelutila-1024x768 comalskimalskilla3 _1380520 _1380519 _1380514

co/Malskin toimijat: Kiinteistö Oy Lahden Vanha Panimo, Malski Keskus Oy, Tehomet Oy, Endor Oy, Luovat ry, Rumble Records, Method Makia Oy, FCG Suunnittelu ja Tekniikka Oy, Unity -peliryhmä.

Studiot

Video- ja valokuvausstudio FemboArt ja äänitysstudio Studio MK osk.

Asiantuntija- ja työosuuskunta TEEMME

AHJO- hankkeeseen osallistuvien ja asiantuntijoiden huhtikuussa 2017 perustama osuuskunta.

AHJO – alusta itsensätyöllistämiseen hanke

Syyskuussa 2016 käynnistynyt Hämeen Ely-keskuksen (ESR) ja Lahden kaupungin hanke sparraa ja valmentaa työttömiä tai työttömyysuhan alla olevia alle 30 ja yli 50 vuotiaita työllistämään itsensä työmarkkinoille, yrittäjinä tai osuuskunnan jäseninä. Hanke kestää lokakuun 2017 loppuun ja siinä on tällä hetkellä noin 20 osallistujaa. Hankkeen keskeisenä toimenpiteenä oli omien tilojen kunnostaminen ja sisustaminen Malskin 2. kerrokseen.